K-Pet 1.ligde lider Esentepe çıktığı zorlu Görneç deplasmanından 3-0 galip ayrılarak Süper lig yolunda önemli bir deplasmanı kayıpsız atlatmayı başardı.

Yer: Görneç Üç Şehitler Stadı
Hakemler: Evren Karademir, Zekai Töre, Kaan Koday
Görneç: Hasan Bilal, Hasan Denizalp, Ertan, Mustafa, Yaşar, Fırat, Doğuş, Celal(Anıl), Fırat Güngör(Levent), Rifat, Ferit(Abdullah)
Esentepe:  Kemal, Başak, Muhammed(Hüseyin), Mahmut, Yakup, Eser(Mustafa), İsmail(Burak), Şahin, Hasan, Nersin, Onur
Goller: 36.dk Ertan, 55 ve 67 dk Eser Kunt(Esentepe) 

Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. 36.dakikada gelişen Esentepe atağında Görneç futbolcusu Ertan topu kendi filelerine gönderince Esentepe deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk yarının geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı devre Esentepe’nin 1-0 üstünlüğü ile son buldu. 2.yarıda lider Esentepe karşılaşmaya daha etkili başlayan taraftı. 55.dakikada gelişen Esentepe atağında Eser Kunt topu filelere göndererek takımını deplasmanda 2-0 öne geçirdi. Maçın 67.dakikasında gelişen bir başka Esentepe atağında golcü isim Eser Kunt yine sahneye çıktı ve attığı golle takımını 3-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve lider Esentepe bu zorlu deplasmandan 3-0 galip gelmeyi başardı. 
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu