Girne’de oynanan K-Pet Süper Lig 1.Hafta maçında Mağusa Türk Gücü konuk olduğu Merit Alsancak Yeşilova’yı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Mağusa’ya galibiyeti getiren golleri Uğur (3) ve Halil (2) kaydetti

YER: 20 Temmuz Mete Adanır Stadı
HAKEMLER: Mehmet Sezener, Hüseyin Özaşık, İsmail Ercan
MERİT A.YEŞİLOVA: Hasan, Ulaş (69’ Memduh), Mejdi, Binya, Vakka, İlyas (54’ Engin Baytar), Mustafa Salk, Burak, Hamis (67’ Jeffrey), Mustafa Yaşınses, Billy Mehmet
MAĞUSA T.GÜCÜ: Ufuk, Yasin, Mehmet, Yusuf, Odibe, Adil (87’ Halil Uçar), Dinopeter (82 Emre), Arif (69’ Mehmet), Uğur, Halil, Peter
GOLLER: 5’, 76’ ve 90+2’ Uğur, 26’ ve 45+1’ Halil Turan (MTG)

Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynanan karşılaşmada Mağusa’yı konuk eden Yeşilova ummadığı bir yenilgi aldı. Geçtiğimiz sezonun gol kralı Uğur’un hat-trick yaptığı karşılaşmada Mağusa Türk Gücü, Merit Alsancak Yeşilova’yı 5-0 mağlup etti.
5.dakikada Halil Turan’ın ara pasında top ile buluşan Uğur dribling halinde soldan ceza alanına girerek yaptığı sert vuruşla topu ağlara gönderdi. (MAY:0-MTG:1).
26.dakika Peter Ebi'nin defans ile mücadeleyi kazanması sonucu sağ kanattan yaptığı ortaya Arif sert vurdu kaleciden dönen topu arka direkte boşta kalan Halil Turan kafa ile tamamladı ve skoru 2-0’a taşıdı. (MAY:0-MTG:2).
45+1.dakikada Uğur’un indirdiği topu 18 üstünde önce göğsüyle kontrol eden Halil Turan sonrasında mükemmel bir yarı vole vuruşla ağlara göndererek Mağusa Türk Gücü’nü 3-0’lık üstünlüğe taşıdı. Bu ayni zamanda ilk yarının da skoru oldu. (MAY:0-MTG:3).
76.dakikada Uğur orta sahada kazandığı top ile soldan süratle rakip ceza alanına kadar girdi ve sert bir vuruşla topu bir kez daha ağlara göndererek kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti. (MAY:0-MTG:4).
89.dakikada Halil Turan’in vuruşunda kaleci Hasan gole izin vermezken ceza alanına düşen topu Uğur bir kez daha ağlara göndererek hem hat-trick yaptı hem de maçın skorunu belirledi. (MAY:0-MTG:5).
 

Editör: Mehmet Kasimoglu