K-Pet Süper ligin iki dişli takımı Merit Alsancak Yeşilova ile Cihangir arasındaki mücadeleden Merit Alsancak Yeşilova 2.yarıdaki oyunu ile rakibini 4-1 mağlup ederek Süper ligdeki ilk galibiyetini aldı. Cihangir ise yeni terknik patron Toygar Davulcu ile çıktığı ilk maçında yine mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

YER: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı. 
HAKEMLER: Serhan Şimşek-Engin Akkagür-Evren Kalkın
MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA: H.Piro-Okan-Memduh-Vakkas-İlyas(Talat dk 69)-Yasin(Abdullah dk.84)-Lualua-Mustafa-Agustin Binya-Bill Mehmet-Seyi Adeleke
CİHANGİR: Raif-Erol-Çağlar-Burak(Eser dk.71)-S.Say-Marius-Nurettin(Mete dk.59)-A.Öztürk-Mikail-Kalifa-Offor
GOLLER: Dk.11 Yasin, dk.60 İlyas, dk. 90+1 ve 90+3 Bill Mehmet(Merit Alsancak Yeşilova), Dk.38 (pen) Kalifa(Cihangir)

11. dakikada gelişen M.Alsancak Yeşilova atağında Bill Mehmet’in rakip ceza alanı içinde kontrol edip geriye çıkardığı topun gelişine vuran Yasin topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
  24. dakikadaki Cihangir atağında Offor ceza alanının hemen dışında düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşu Nurettin kullandı. Köşeye giden topa kaleci H.Piro mükemmel uzanarak topa sahip oldu.
  32. dakikada Cihangir rakip ceza yayının hemen dışında bir serbest vuruş daha kazandı. Kalifa’nın vuruşunda kaleci H.Piro bir kez daha başarılı oldu.
  38. dakikada skor denge geldi. Sol taraftan gelişen Cihangir atağında Ali Öztürk’ün şutunda top Okan’ın ayağından sekip eline vurunca hakem penaltı  noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kalifa topu ağlara yolladı ve skoru 1-1 yaptı.
  45+1’nci dakikada Cihangir’den Burak rakibi Yesin’i ceza alanı yayının içinde düşürdü. Kazanılan serbest vuruşta Bill Mehmet’in vuruşu defanstan sekti. Bill Mehmet bir kez daha vurdu. Bu topu önünde bulan Yasin altı pas içerisinden topu dışarı attı.  
  60. dakikada M.Alsancak Yeşilova’dan Lualua sol taraftan topla iki rakibini geçerek son çizgiye kadar indi. Geriye çıkardığı topun gelişine Yasin vurdu. Top önce üst direğe sonra yere vurduktan sonra bir kez daha üst direğe vurup yere düşerken çizgiyi geçti. Pozisyonu iyi takip eden yan hakem Enver Kalkın ortaya koşunca orta hakem de golü verdi ve M.Alsancak Yeşilova 2-1 öne geçti. 
  63. dakikada Lualua’nın pasında kaleci Raif ile karşı karşıya kalan Bill Mehmet topu dışarı attı.
  78. dakikada M.Alsancak Yeşilova’dan Memduh’un kullandığı kornerde Talat  altı pas içinden kafa ile topu dışarı gönderdi.
  90+1’nci dakikadaki M.Alsancak Yeşilova atağında günün başarılı adamlarından Lualua kendi çabası ile getirdiği topu Bill Mehmet’e verdi. Bill Mehmet de topu ağlara yollayarak takımını 3-1 öne geçiren golü attı.
  90+3’ncü dakikada M.Alsancak Yeşilova bu kez sağ taraftan Mustafa ile geliştirdiği atakta ceza alanına gönderdiği topu iyi takip eden Bill Mehmet kendisinin 2’nci takımının 4‘ncü golünü atarak takımına 4-1’lik galibiyeti getirdi.

Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu