Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF)  ve Medi Foundation Bağımlılıklarla Mücadele Derneği işbirliğinde geliştirilen “Futbolda Bağımlılıklarla Mücadelede El Ele Projesi” başladı.
Tüm futbol kulüplerini kapsayacak şekilde planlanan “Futbolda Bağımlılıklarla Mücadelede El Ele Projesi”nin ilk adımı Düzkaya Spor Kulübü’nde gerçekleştirildi. Burada proje çerçevesinde hazırlanan “Bağımlılık Bilgilendirme El Kitabı” tüm sporcu, antrenör ve çalışmaları izleyen ailelere dağıtılırken, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu tarafından altyapı çalışmalarına destek amacıyla gönderilen futbol topları da hediye olarak dağıtıldı.
Serhat Deniz 
KTFF Eğitim Sorumlusu Serhat Deniz eğitimin başlangıcında yaptığı konuşmada, bağımlılıklarla mücadelenin, çocukların, gençlerin ve toplumun geleceği adına çok önemli olduğunu, “Futbolda Bağımlılıklarla Mücadelede El Ele Projesi”ni hayata geçirmekten mutlu olduklarını söyledi.
Hasan Karaokçu
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu da yaptığı konuşmada, Komisyon olarak bilimsel temelli eğitim ve önleme çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.
Kemal Köseoğlu 
LTTFF KKTC temsilcisi Kemal Köseoğlu, böylesi bir projeye paydaş olmaktan çok memnun olduklarını söyledi. 
İsmet Medi Koldaş
Medi Foundation Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Başkanı İsmet Medi Koldaş da yaptığı konuşmada,  “Futbolda Bağımlılıklarla Mücadelede El Ele Projesi”nin çocukların ve gençlerin bilinçlenmesi adına çok önemli olduğunu söyledi.


 

Editör: Mehmet Kasimoglu