K-Pet Süper ligde ligin alt sıralarında yer alan Girne Halk Evi, ligde üst sıraları hedefleyen Lefke’yi iyi bir futbol sergilediği maçta 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek derin bir nefes aldı. Lefke ise kötü bir futbol sergilediği maçtan mağlup olmaktan kurtulamadı.

YER: Girne 2 Temmuz Mete Adanır Stadı.
HAKEMLER: Osman Özpaşa, Engin Akkagün, Sertan Alkın.
GİRNE HALK EVİ: Okyanus, Hasan(Özgür dk.88)Mahmut, Talip, Yaşar, Lawrance(Yankı dk. 6)Hamadou, James, Ertan(Deniz dk.77)Ertaç, Ndoye
LEFKE: M.Özeralp, Aykut, Mustafa, Allen, Semih(Botanle dk. 62)Candy, Kasım(Rahmi dk.71)Yakup(Mehmet dk.78)M.Deniz, Yılmaz, Kaan
GOLLER: 52.Dk Lawrance, 63.Dk Ndoye, 87.Dk Ertaç (Girne Halk Evi)

Dakika 1: Gelişen Lefke atağında Kasım’ın pasında Candy’nin vuruşu kötü olsa da top çok az farkla auta gitti.
Dakika 8: Lefke’den Semih’in rakip ceza alanı içinden vuruşunda kaleci Okyanus mükemmel uzandı ve topu kornere attı.
Dakika 29: Bu dakikada gelişen Lefke atağında Candy sağ taraftan G.H.Evi kale önüne paralel kestiği topa Kasım vuramadı ve adeta takımını bir golden etti.
Dakika 31: Bu dakikada ilk kez gelişen G.H.Evi atağında Ertaç ceza alanı dışından sert vurdu kaleci Mehmet topu kornere attı.
Dakika 52: Girne Halk Evi öne geçti. Lefke defansından Aykut’un kendi ceza alanındaki hatalı pasında topu alan Lawrance yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
Dakika 63: Gelişen atakta Ndoye topla birlikte rakip ceza alanına çok rahat girdi. Yerden vuruşunda kalecinin altından topu filelere göndererek Girne Halk Evi adına skoru 2-0 yaptı.
Dakika 76: G.H.Evi’nden James’in pasında Ertaç altı pas içinden sert vurdu defans uzaklaştırdı.
Dakika 87: Bu dakikada fark 3’e çıktı. James’in pasında Ertaç rakip ceza alanında rakibini şık bir hareketle geçtikten sonra sol ayağı ile topu filelere gönderdi ve Girne Halk Evi 3-0 öne geçti.
Dakika 90+2: Leke’den Mehmet’in soldan ortasında Deniz topa kafa ile vurdu, top kaleci Okyanusta kaldı.
Maç da bu skorla sona ererken G.H.Evi ikinci galibiyetini aldı, Lefke’nin galibiyete hasreti ise devam ediyor.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu