K-Pet 1.ligde Süper lige direk çıkma mücadelesini sürdüren Girne Halk Evi, play out oynamak istemeyen Mormenekşe’yi 3-0 mağlup ederek takibe devam etti.

Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı
Hakemler: Evren Karademir, Hüseyin Özaşık, Arif Malek
Girne Halk Evi: Feyyaz, Salih, Çağdaş, Aksel(68.Dk Hamis)Esin(83.Dk Alpay) A.Saygı, Samet, Yunus(85.Dk Efe)Muhammed(68.Dk Saydam)Ulaş(83.Dk A.Nazlıoğlu)Mustafa
Mormenekşe: Mehmet(46.Dk Gökhan)Ahmet(67.Dk Murat)Halil, Tacettin, Tugay, Aykut, Nasuh, Ömer, Burak(46.Dk M.Tekpınar)Gökay(75.Dk Amaç) Sabri(70.Dk İsmet)
Goller: 24.Dk Yunus, 37-55.Dk Esin(GHE)

Karşılaşmanın ilk yarısında Girne Halk Evi üstün bir oyun ortaya koydu. 24.dakikada gelişen GHE atağında Yunus attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. 37.dakikada ise gelişen GHE atağında ceza alanı içine yapılan ortaya iyi yükselen Esin Sonay topu ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu da belirlemiş oldu 2-0. İkinci yarıda da GHE oyunda üstün olan taraftı ve 55.dakikada gelişen bir başka GHE atağında ceza alanına yapılan ortaya Esin Sonay yine iyi yükseldi ve attığı kafa golü skoru 3-0 yaptı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve GHE rahat bir galibiyet aldı. 
 

Editör: Mehmet Kasimoglu