K-Pet 1.ligde zirve iddiası olan iki takım Düzkaya ile Göçmenköy’ün ligin açılış maçındaki mücadelesi adeta nefes kesti ve maçı 3-2 kazanan Göçmenköy lige 3 puanla başladı.

Yer: Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı
Hakemler: Serkan Durmaz, Recep Yamuk, Engin Akkagün
Düzkaya: Yunus, Serkan, Okan, Reşat, Mustafa, Hasan(Tahir), Uğur, Sedat, Bilal, Süleyman(Mahmut)(İbrahim), Hasan Özçelik 
Göçmenköy: Okan, K.Uçaner, M.Ayker, Kadir(Mehmet), M.Arnavut, Cemal, Rifat, Reşit(Arda), Mevlüt(Muhammed), Buğra, Rifat
Goller: 50.Dk Süleyman Bayır, 78.Dk Hasan Özçelik(Düzkaya), 63-67.Dk K.Uçaner, 90.Dk Mehmet Göçben(Göçmenköy)

K-Pet 1ligin açılış maçında zirvenin iddialı iki takımın ilk yarıdaki mücadelesinde karşılıklı ataklar vardı ancak her iki takımda gol atma başarısı gösteremedi ve devre 0-0 eşitlikle son buldu. Maçın 2.devresine Düzkaya adeta golle başladı ve gelişen atakta topla buluşan golcü Süleyman Bayır topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Erken toparlanan konuk Göçmenköy 63.dakikada geliştirdiği atakta yıldız golcüsü Kemal Uçaner ile skora dengeyi getirdi 1-1. 67.dakikada gelişen bir başka Göçmenköy atağında sahneye yine Kemal Uçaner çıktı ve takımını attığı golle 2-1 öne geçirdi. Maçın 78.dakikasında gelişen Düzkaya atağında Hakem Serkan Durmaz oluşan pozisyonda penaltı kararı verdi ve atışı kullanan Hasan Özçelik skora dengeyi getirdi 2-2. Maçın bu şekilde bitmesi beklenirken gelişen Göçmenköy atağında 2.yarıda oyuna giren genç golcü Mehmet Göçben attığı golle takımını deplasmanda 3-2 öne geçirdi ve maçta bu skorla sonra erdi.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu