Transferin son gününde kadrosuna anlaştığı futbolcuları katan takımlar kadrolarını ikinci devre için güçlendirdiler.
Göçmenköy, transferin son gününde önceden anlaşmaya vardığı futbolculara imza attırdı. Başkent temsilcisi, federasyonda Hamza Eşki, Hüseyin Sadıklar ve Mahmut İneci'yi resmen kadrosuna kattı. Ayrıca Göçmenköy'ün ilk devreyi Gönyeli'de geçiren golcü isim Badara Sylla'yı kadrosuna kattı.
Görneç Haspolat'tan Hacı Mert Kutuğu, Osman Çobanoğlu, Volkan Ortakçı ve İrfan Boşnak'a ve eski futbolcuları Mehmet Çavuş ve Celal Bilal'ı imza attırarak kadrosuna dahil etti.
Göçmenköy'ü ve futbolu bıraktığını açıklayan Rifat Kanıöz'ün yeni adresi 1.Lig lideri SFC Dörtyol oldu. Başarılı oyuncu ligin ikinci devresinde yeşil beyazlı formayı giyecek.
Girne Halk Evi, transferin son gününde Yenicami'den 2 genç futbolcuyu renklerine bağladı. Girne Halk Evi, Yenicami A2 Takımından savunma oyuncusu Arda Öner ve hücum oyuncusu Emre Taşkın'ı transferin son gününde renklerine bağladı.
Yalova, eski kalecisi Kıvanç Demircioğlu'nu kadrosuna kattı. Yalova, ayrıca bonservisi Göçmenköy'de bulunan Kayra Gevrek'i ve ilk devreyi kiralık olarak Göçmenköy'de geçiren Küçük Kaymaklı futbolcusu Erce Çakmak'ı renklerine bağladı.
Mağusa Türk Gücü, Çanakkale'nin 20 yaşındaki futbolcusu Rifat Sonatlı'yı kiralık olarak kadrosuna kattı. 2001 doğumlu Rifat, sarı yeşillilere transferin son gününde imza attı.
AKSA 1.Lig'in başarılı ekibi Larnaka Gençlerbirliği, kalecisi Cengiz Arapbayram'ın bonservisini İncirli'den aldı.
Düzkaya, Ümit Genç, Muhammet Savaşçı (TC kontenjanı), Mete Sağır, Mustafa Akış, Kaan Arsu, K.Kaymaklı'dan Boran Esenler ve Çanakkale'den de Gökcan Kamış'ı transfer etti.
Merit Alsancak Yeşilova, Chibuzor ile Mustafa Aydemir ve takıma geri çağırdığı eski oyuncusu Özgür Gül'e federasyonda imza attırdı.
Geçtiğimiz gün Candy'i kadrosuna katan Mesarya, takas transfer karşılığında Joseph'i Türk Ocağı'na verdi. Nijeryalı golcü dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nda kendisini Türk Ocağı'lı yapan imzayı attı. İmza töreninde TOL Kulüp Başkanı Ahmet Arslan da hazır bulundu. Ayrıca TOL Bilal Ceylan'dan oluşan savunmadaki boşluğu Karşıyaka'dan Olgun Dodak ile doldurdu.
1.Lig ekiplerinden İncirli, 4 takviye yaptı. İlk devreyi istediği noktada bitiremeyen İncirli, Ali İmam, Savaş, Asilkan Sadıkoğlu ve Mustafa Tekpınar'ı kadrosuna kattı.
Küçük Kaymaklı, GHE takım kaptanı Yankı Aktül'e imza attırdı. Küçük Kaymaklı yöneticisi Mustafa Dağaşaner ile birlikte Yankı yeşil siyahlı formayı giyerek Forest'e imza attı.
1.Lig'in iddialı ekibi Karşıyaka, Doğan Türk Birliği'nden Yiğit Can Ayaz'ı resmen kadrosuna kattı Bonservisi Doğan Türk Birliği'nde bulunan genç futbolcu ligin ilk devresini kiralık olarak Çetinkaya'da geçirmişti.
Maraş, eski golcü futbolcusu Yunus Kalaycı'yı resmen kadrosuna kattı. Maraş, Yunus'a karşılık Çanakkale'ye 3 futbolcu verdi.
1.Lig temsilcisi, ligin ilk devresini Miracle Değirmenlik'te geçiren hücum oyuncusu Mustafa Çelik'i kadrosuna kattı. Çelik, yeni takımıyla antrenmana da indi.
Dün sabah saatlerinde bonservisini eline alan ve kamptan ayrılan Hasan Mercan'ın yeni kulübü Mormenekşe oldu. Başarılı oyuncu Mormenekşe'ye bonservisli olarak transfer oldu
Hamitköy, transferin son dakikalarında Yenicami'den Cemre Piro'yu kiralık opsiyonlu kadrosuna dahil etti. Yenicami'de çok fazla şans bulamayan Cemre, ligin ikinci devresinde Hamitköy'de forma giyecek.
AKSA 1.Lig ekiplerinden Çanakkale, Mormenekşe'den Mustafa Denizer Oğur'u kadrosuna kattı Takımla yollarını ayıran genç oyuncunun yeni adresi Çanakkale oldu.


 

Editör: Mehmet Kasimoglu