Düzkaya Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman verdiği demeçte, sezon öncesi çok sıkıntılı süreç geçirdiklerini, sonrasında ise camia olarak iyi kenetlenerek ligin sekiz haftasını geride bıraktıklarını belirtti. 
Çok iyi çalışan bir yönetimin olduğunu söyleyen Düzkaya Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, taraftarın da bu keyifli süreçte yanlarında olmalarını istedi. Maraş deplasmanından iyi sonuçla dönmeyi planladıklarını aktaran Kahraman, devre arası gelecekleri pozisyona göre planlamalar yapacaklarını ifade etti.
Yeni sezona 16 Temmuz’da 8 kişi ile başladıklarını belirten Düzkaya Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, o dönemde sıkıntılı başlangıçla birlikte yoğun ve yorucu bir dönem geçirdiklerini ifade etti. Sıkıntılı dönemi yönetim, Teknik kadro ve oyuncu grubu ile birlikte uyumlu geçirdiklerini belirten Kılıç Ali Kahraman, çok kısa sürede iyi toparlandıklarını söyledi. Takıma sezon öncesi transfer olsun diye takviye yapmadıklarını tam aksine gerekli ve yararlı olacak isimleri aralarına dahil ettiklerini belirten Kahraman, bugün gelinen noktada ise sezon öncesi doğru planlamalar yaptıklarının ortada olduğunu söyledi. Tüm bunlara rağmen iyi bir yönetime ve karakterli oyuncu grubuna sahip olduklarını belirten Kılıç Ali Kahraman, çarkın geride kalan sekiz haftada çok iyi işlediğini söyledi.
Geride kalan sekiz haftaya bakıldığında ligin çok çekişmeli ve zevkli geçmeye aday olduğunu söyleyen Düzkaya Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, güç dengeleri eşit düzeye sahip bir ligde mücadele ettiklerini söyledi. Lig’in ilk altı takımına bakıldığında iki 18, bir 16, üç takımın ise 15 puanla ilk altı içerisinde yer aldığını aktaran Kahraman, birinci ligin yıllardır bu noktada ve bu zorlukta geçtiğini ayni sürecin ise bu sezon yine devam edeceğini söyledi. Genel anlamda 8 takımın başa oynayabileceği bir görüntünün olduğunu da aktaran Düzkaya Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, Düzkaya olarak bulundukları süreç içinde 8 takımın arasında kalmakla beraber en yukarıda yer alma düşünceleri olduğunu ifade etti. Bunu yapabilecekleri güce ve oyuncu grubuna sahip olduklarını da aktaran Kahraman, ilk devrenin sonuna kadar keyifli ve kaliteli puanları almak için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini ifade etti.
Düzkaya olarak sezon öncesinden bugüne gelinceye dek inanılmaz zorluklardan geçip geldiklerini hatırlatan Kılıç Ali Kahraman, bu dönemde ise taraftar grubuna ihtiyaçları olduğunu söyledi. Yönetimin görevini aksatmadan yaptığını, oyuncu grubunun idmanlara eksiksiz dahil olmakla birlikte maçlarda inanılmaz mücadele ettiğini söyleyen Kahraman, bu noktada tek eksiklerinin taraftar grubu olduğunu söyledi. Geçen sezon ki, terfi maçı olan Karşıyaka ile oynanan maçta taraftar grubunun var olduğunu herksin bildiğini söyleyen genç çalıştırıcı ayni taraftara bu takımın yine bu iyi süreçte ihtiyacı olduğunu söyledi. Düzkaya’nın geçmiş dönemlerde ciddi zorluklardan geçtiğini ancak bu dönemde güzel günler planladığını da söyleyen Kılıç Ali Kahraman herkesin görevini yapması durumunda ise istedikleri yere geleceklerini sözlerine ekledi.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu