Mormenekşe ile Miracle Değirmenlik arasında oynanan hazırlık maçında üzücü bir olay yaşandı. Miracle Değirmenlik futbolcusu Süleyman Şeb'in sol ayak bileği kırıldı ve yerinden çıktı.
Karşılaşma Mormenekşe Cemal Balses Stadı'nda oynandı. İki takımın da kontrollü başladığı maçta konuk ekip Miracle Değirmenlik, Cem Kaygısız'ın ayağından bulduğu golle ilk devreyi 1-0 önde kapattı. 
İkinci yarıya daha istekli ve etkili başlayan Mormenekşe, Tugay Sezer'le skoru 1-1'e getirdi. Daha sonra Mormenekşe savunmasının hatasını iyi değerlendiren Süleyman Şeb, takımını bir kez daha öne geçirdi ve skor 2-1 oldu. 
Maçın 60.dakikasında talihsiz bir olay yaşandı ve mücadele yarıda kaldı. Miracle Değirmenlik futbolcusu Süleyman Şeb, rakibiyle girdiği mücadelede acı içerisinde yerde kaldı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan golcü oyuncunun sol ayak bileğinin kırılmasıyla birlikte çıktığı ve ilerleyen günlerde ameliyat olacağı öğrenildi. Yaşanan bu talihsiz sakatlıkla birlikte konuk ekip Miracle Değirmenlik'in 2-1 önde götürdüğü hazırlık maçı yarıda kaldı. Spor servisi olarak bizler de Süleyman'a geçmiş olsun dileklerimizle birlikte, en yakın zamanda sağlığına kavuşmasını ve yeniden yeşil sahalara dönmesini diliyoruz.

Haber ve Fotoğraflar: Ramiz Gökçe

Editör: Mehmet Kasimoglu