Aksa Süper ligde zirve yarışı içinde olan Lefke, yeni teknik patronu Cenk Berkalp ile çıktığı ilk maçta Chıdı ve Kasım’ın golleri sahadan 2-0 galip ayrılarak zirvedeki iddiasını sürdürdü. Ligin alt sıralarında yer alan Hamitköy ise bu zor deplasmandan eli boş döndü.
Yer: Lefke 16 Ağustos Stadı
Hakemler: Kerem Eran, Emre Çevikdal, Sertan Alkın
Lefke: Mehmet, Aykut, Kemal, Semih, Yılmaz, Hermann(75.Dk Mustafa)Kasım, Chıdı, Aziz(72.M.Toros)Kaan, Rahmi(85.Dk Batılay)
Hamitköy: Tolga, Toykan, Galip(61.Dk Taner)İ.Kaba, Kalu, K.Barbet(80.Dk Ardahan)Rifat(79.Dk Salih)İ.Öksüzoğulları, Mert, Serhat, İ.Güler
Goller: 18.Dk Chıdı, 75.Dk Kasım(Lefke)
Kırmızı Kart: 90.Dk Toykan(Hamitköy)
Karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi Lefke oldu. 18.dakikada ceza alanı içine yapılan ortaya Chıdı yükseldi kafayı vurdu ve topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısının geriye kalan dakikalarında her iki takımın çabası gol getirmedi ve devre 1-0 Lefke’nin üstünlüğü ile son buldu. İkinci devrede karşılıklı ataklar vardı. Maçın 75.dakikasında gelişen Lefke atağında golcü isim Kasım sahneye çıktı ve attığı golle skoru 2-0 yaptı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve sahadan 3 puanla ayrılan taraf Lefke oldu.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu