K-Pet SüperligdeLeymosunderbisindeŞampiyonlukmücadelesiverenDoğanTürkBirliğiönegeçtiğimaçta 2.yarı sergilediğikötüfutbolla play out hattındanuzaklaşmakisteyenT.Ocağına 4-1 mağlupolarakŞampiyonlukşansınımucizelerebıraktı. T.Ocağıise 2.yarı sergilediğioyunlarakibinisürklaseederekhıncahıncdolutribünlerönünderakibiniadetagoledoyurdu.

Yer: Girne 20 Temmuz Mete AdanırStadı
Hakemler: FehimDayı, SabriyeAtikoğlu, OzanKel
DoğanTürkBirliği: Ozan, H.Kanlı, A.Sönmez, Kenan, Tunahan, Aydın, Okafor, Kwame(Afün dk. 77)A.Coşkun, SelimSaygı, A.Saygı(Ceylan dk. 77)
T.Ocağı:A.Karal, Yunus, İsmet, Mustafa, Bilal, James, Michel, Doğukan, Ömer(Justice dk.66)Remzi(Hascan dk.86)Eneramo
GOLLER: Dk. 4 Okafor (DoğanTürkBirliği), Dk. 52 Ömer, dk.68 Emeramo, dk. 76 Remzi, dk. 90+3 Justice(T.Ocağı)

4. dakikadagelişenDoğanTürkBirliğiatağındagerilerdenrakipdefansarkasınaatılanuzuntopaOkaforilebirlikte 2 defansoyuncusu Mustafa ve Bilal ilebirliktekoştu. RakiplerininmüdahalesinerağmenOkaforkalecininüzerindentopufileleregöndererektakımını 1-0 önegeçirdi.
45. dakikadaH.Kanlı’nınkullandığıfaulatışındadefanstansekentopavuranSelimSaygı’nıntopunukaleci Ali Karaltokatladıdireğe de vuran top dışarıçıktıveDoğanTürkBirliğimutlakbirgolüatamamışoldu.
52. dakikadaskoradengegeldi. GelişenT.OcağıatağındaEneramo’nunrakibiilegirdiğimücadeledeaçılantopuiyitakipedenÖmergolüatmaktazorlanmadıveskoru 1-1 yaptı. Bu golden once Eneramo’nunrakibinefaulyaptığıgerekçesiileDoğanfutbolcularınınhakemeitirazlarıoldu.
68. dakikadagelişenataktaEneramotoplarakipcezaalanıiçindebuluştu. RakibiA.Sönmez’denkurtulduktansonradüzgünbirvuruşlatopuağlarayollayıncaT.Ocağı 2-1 önegeçti.
76. dakikadafark 2’ye çıktı. GelişenT.OcağıatağındaH.Kanlı’nınuzaklaştıramadığıtopualanRemzikarşıkarıyakaldığıkaleciOzan’ınyanındantopuağlarayolladıvetakımını 3-1 önegeçirengolüattı.
90+3’ncü dakikadasonradanoyunagiren Justice sağtaraftanDoğanTürkBirliğiceza alanine girdi. RakibininmüdahalesinerağmentopufileleregöndererektakımıT.Ocağını 4-1 önegeçirirkenmaçın da skorunubelirlemişoldu.
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu