K-Pet 1. Ligde play-aut çizgisinin hemen üzerinde bulunan Mormenekşe, Play off içinde yer alan Gençlerbirliği’ni 3-1 mağlup ederek çok kritik bir 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan Gençlerbirliği, çift sarı karttan kırmızı kart gören Emre Özsin ve Serkan Zeyin’in yanı sıra kaptan Ertan Bulut’da 4 sarı karttan cezalı duruma düştü.

Yer: Mormenekşe Cemal Balses Stadı
Hakemler: Fehim Dayı, Özal Çağlayan, Halil Atlar
Mormenekşe: M.Salih, Ahmet(60.Dk İsmet)Fetin, A.Demir(48.Dk Tacettin)Emre, Tugay(60.Dk Halil)Nasuh, Ömer, Burak(85.Dk Murat)Gökay, Sabri
Gençlerbirliği: Çagatay, Ertan, Sertan(60.Dk Mete)Emre, Berhan, Seyhan (78.Dk Kadir)Ahmet, Sinan, Mehmetali(72.Dk Bülent)Erkan, Serkan
Goller: 33.Dk Ömer, 50.Dk Ahmet, 69.Emre(MM)56.Dk Sertan(GB)
Kırmızı Kart: 64.Dk Serkan, 87.Dk Emre(Gençlerbirliği)

33. Dk da ev sahibi ekipten Furkan Yılmaz altı pas çizgisi üzerinde gelen topa plase bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
44. Dk da Emre Özsin sağ taraftan güzel bir orta gönderdi, Sertan gelen ortaya aynı güzellikte bir röveşata vuruş yaptı fakat top az farkla dışarı gitti.
50 dk da Ahmet Arıtaş önüne düşen topa altıpas çizgisi üzerinde vuruşunu yaptı kaleci Çağatay’ı yanılttı ve topu ağlara yolladı 2-0.
56. Dk da hızlı gelişen iskele atağında kaptan Ertan çok sert vurdu kaleci Mehmet Salih topu yatarak tokatladı dönen topu takip eden Sertan golü attı ve farkı 1 e indirdi 2-1.
69. Dk da ev sahibi ekibin en hareketli isimlerinden olan Emre Kuvvetlişahin orta sahada kaptığı top ile tüm rakiplerini geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı şık bir vuruş ile kendi yarattığı pozisyonu gole çevirdi ve takımını 3-1 öne geçirdi.

Editör: Mehmet Kasimoglu