K-Pet 1.ligden düşecek olan 3.takımın belirleneceği karşılaşmada Mormenekşe rakibi Maraş’ı 2-1 mağlup ederek 1.ligde kalan takım takım oldu. Maraş ise bu yenilgi ile BTM 1’e düşen takım oldu.

Yer: Cihangir Stadı.
Hakemler: Serhan Şimşek, Şakir Azizoğlu, Necmi Bulut
Maraş: Cenkay, Yavmi(74.Dk Doğan)Mustafa, Ahmet, Ramadan, Salih, Gökhan (85.Dk Gökhan Demir)M.Köleli, Süleyman(46.Dk Mehmet Göreli), Eren, M.Çil
Mormenekşe: Gökhan, Nasuh, Halil, İsmet, Haşim, Emre(90+5.Dk Orhan)Burak (85.Dk Ahmet)Ömer, Gökay(90+1.Dk Mehmet)Fetin, Sabri
Goller: 45.Dk Ahmet(Maraş)34 ve 88.Dk Emre, 37.Dk Gökay(Mormenekşe)

18. dakikada Mormenekşe’nin kazandığı serbest vuruşta Sabri’nin şutunda kaleci Cenkay 2 hamlede de olsa topa sahip oldu.
24. dakikadaki Maraş atağında Eren’in pası ile M.Çil ceza alanı içinde rakibinden şık bir hareketle kurtuldu. Ancak yakın mesafeden çok kötü bir vuruş yaparak topu farklı şekilde dışarı attı.
344. dakikada M.Menekşe öne geçti. Sol taraftan yapılan ortada defansın arkasında topla buluşan Emre topu gelişine sert vurdu ve kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
37. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada Mormenekşe’den Emre sağ taraftan iyi bir orta yaptı. Defansın arkasında topla buluşan Gökay yerden düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımı adına skoru 2-0 yaptı.
45. dakikada gelişen Maraş atağında sol taraftan Gökhan’ın ortasında Ahmet kaleciden önce topu kafa ile ağlara yollayarak skoru 2-1 yaptı.
60. dakikadaki Mormenekşe atağında Emre’nin ceza alanı içinden vuruşunda top kaleci Cenkay’ın kucağında kaldı.
75. dakikada Maraş adına Gökhan’ın kullandığı kornerde kaleciden seken topu Ramadan altı pas içinden kafa ile dışarı attı.
80. dakikada gelişen Mormenekşe atağında topla birlikte rakip ceza alanına giren Burak kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen ağır hareket edince defans topu uzaklaştırdı.
88. dakikada Mormenekşe’yi rahatlatan gol geldi. Ani gelişen atakta Ahmet’in pasında topla buluşan günün en başarılı adamı Emre düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Mormenekşe’yi 3-1 öne geçirdi.

Editör: Mehmet Kasimoglu