Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu tarafından organize edilen 29-30 Temmuz 2021 tarihlerinde KKTF tesislerinde gerçekleşen final maçı sonunda KKTF 2021 NICOSIA MOTORS TENİS Liginin sonunda Şampiyonluğu GMBTK göğüsledi.
2021 NICOSIA MOTORS TENİS LİGİ Finalinde, Girne Amerikan Üniversitesi ile Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü arasında gerçekleşen olağanüstü maçlara sahne olan mücadeleler sonunda, 7-0 lık skorla üstünlük elde eden GMBTK 2021 NICOSIA MOTORS Tenis Liginde mutlu sona ulaşan taraf oldu. KKTF 2021 NICOSIA MOTORS TENİS Liginin sonunda Şampiyonluğu GMBTK göğüslerken, ikincilik kupası da GAÜ’nün oldu. KKTF 2021 NICOSIA MOTORS TENİS LİGİ 3.lük maçı Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Lefkoşa Şehir Kulübü arasında gerçekleşen çok çekişmeli ve heyecanlı maçların sonucunda kazanan taraf 6-1 lik skorla DAÜ oldu.
Karşılaşmaların ardından gerçekleşen KKTF 2021 NICOSIA MOTORS TENİS LİGİ kupa ve ödül töreninde GMBTK takımına şampiyonluk kupasını ve ödülleri KKTC Cumhurbaşkanı Ersin TATAR tarafından verildi. 

Editör: Mehmet Kasimoglu