K-Pet Süper ligde ligin üst sıralarında yer almak isteyen Merit Alsancak Yeşilova, play out bölgesinden uzaklaşmak isteyen T.Ocağını 2-1 mağlup ederek istediğini alan taraf oldu. T.Ocağı bu mağlubiyetle play out grubunun içinde kalmaya devam ett. T.Ocağında Mustafa Avcı 49.dakikada kırmızı kart görerek takımının 40 dakika 10 kişi oynamasına sebep olurken, Merit Alsancak Yeşilova’da ise İlsay 89.dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.
HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu-Hakan Ünal-mehmet Ekşici
MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA: H.Piro-Bayram-Vakkas-Okan-İlyas-Mustafa-Ulaş(Ahmet dk. 90)-Aksel(Yasin dk.62)-Hamis(Mejdi dk.90+3) 
T.OCAĞI: A.Karal-Yunus-İsmet Mustafa Avcı-Bilal-James(Mehmet dk.78)-Michel-Doğukan(Justice dk. 46)-Hascan(İlker dk.57)-Remzi-Eneramo)
GOLLER: Dk.45+2 Hamis, dk. 69 Yasin (MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA), Dk. 67 Justice(T.OCAĞI)
KIRMIZI KART: Dk. 89 İLyas (MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA), Dk. 49 Mustafa Avcı (T.OCAĞI)

12. dakikadaT.Ocağı’ndan Remzi’nin defansın arkasına gönderdiği topta Eneramo kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen istediği gibi vuramadı ve top kaleci H.Piro’da kaldı.
36. dakikadaki T.Ocağı atağında Hascan sağ taraftan iyi bir orta yaptı. İlyas Eneramo’dan önce kafa ile topu uzaklaştırarak tehlikeyi önlemiş oldu. 
38. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Ulaş sağ taraftan ceza alanına girdi, son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı topa Lua Lua’nın bekletmeden vuruşunda top üstten dışarı gitti.
45+2’nci dakikada yine sağ taraftan gelişen atakta Ulaş kaleye paralel bir top gönderdi. T.Ocağı defansının uzaklaştıramadğı topa sert ve düzgün bir vuru yapan Hamis ilk yarı biterken Merit Alsancak Yeşilova’yı 1-0 öne geçirdi.
49. dakikada Merit A. Yeşilova’dan Lua Lua ile girdiği mücadelede topu kendi ceza alanı dıında elleyen Mustafa Avcı ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
64. dakikada gelişen Merit A.Yeşilova atağında Lua Lua’nın pasında Ulaş ceza alanı içinden kötü bir vuruş yaparak topu dıarı attı.
67. dakikada T.Ocağı aradığı golü buldu. İlker’in gerilerden rakip ceza alanına gönderdiği topu Eneramo’nun göğsü ile indirdiği topa Justice ceza alanı dışından sert ve düzgün bir vuruş yaparak takımı adına skoru 1-1 yaptı.
69. dakikada Merit A.Yeşilova tekrar öne geçti. Lua Lua’nın kullandığı kornerde kale önünde Yasin ceza alanı içinden topu ağlara yollayarak takımını tekrar 2-1 öne geçirdi.
73. dakikada T.Ocağı’ndan Justice’nin kullandığı serbest vuruşta defanstan seken topu Bilel altı pas köşesinden dışarı attı.
87. dakikada Ulaş bir kez daha sağ taraftan ceza alanına girdi. Geriye çıkardığı topta Hamis çok müsait poisyonda olmasına ragmen topu dışarı atarak takımını bir golden etti.
89. dakikada Merit A. Yeşilova’dan İlyas rakibine yaptığı faulden sonra ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu