Türk Ocağı’nda transfer çalışmaları devam ederken, kaleci İrfan’dan sonra Yalova’dan Ali Özbahar ve Yusuf Özbahar kardeşleri renklerine bağladı. Sarı siyahlı ekip ayrıca Yeşilova’dan da Akın Topal’ı bugün Özbahar kardeşlerle birlikte sarı siyahlı yaptı. 
Şükrü Karakaya başkanlığında ve Hasan Topaloğlu’nun teknik direktörlüğünde yeni bir oluşuma giden Türk Ocağı’nda transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.
Yeni bir kadro yapılanmasına giden sarı siyahlı ekip Teknik Adam Topaloğlu’nun raporları doğrultusunda Serbest transfer hakkı bulunan kaleci İrfan Özbay’dan sonra, Yalova’nın kardeş futbolcuları Ali Özbahar ve Yusuf Özbahar’ı da dün bonservisli olarak resmen kadrosuna kattı. 
Sarı siyahlı ekip geçen sezon Yeşilova’da forma giyen Akın Topal ile de anlaşmaya vararak bonservisini aldı ve Akın’ı da dün renklerine bağlamayı başardı. 
Dün öğlen Futbol Federasyonunda yönetici Kemal Perçinkardeşler nezdinde imza atan İrfan, Ali Özbahar, Yusuf Özbahar ve Akın artık Türk Ocağının başarısı için ter dökecek. İrfan’dan sonra bu 3 oyuncuyu da bonservisli kadrosuna katan Türk Ocağında transfer çalışmaları devam ediyor.
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu