Girne temsilcisi Ozanköy’de dün 3 futbolcuya para cezası verilmesinin ardından takımın tüm oyuncuları dünkü idmana inmedi ve yönetime büyük bir rest çekti.
K-Pet Süper Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren ve Cumartesi günü Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak olan Ozanköy’de flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Ozanköy yönetiminin Bekir, Muhammet ve Saydam’a rekor para cezası vermesinin ardından dün son idmana hiçbir futbolcu katılmadı.  Sahaya giden oyuncuların bu olayı boykot ederek antrenmana inmedikleri öğrenildi.

Maça çıkmama kararı aldılar
Ozanköy futbolcularının takımın tecrübeli teknik adamı Mehmet Bolkan ile yolların ayrılmaması ve kadro dışı bırakılan Bekir, Muhammet ve Saydam’ın affedilmemesi durumunda Cumartesi günü oynanacak olan Mağusa Türk Gücü maçında sahaya çıkmayacaklarını yönetime bildirdiği ancak Ozanköy yönetiminin de oyuncuların bu talebine rest çektiği öğrenildi.
Tüm takımın tek yumruk olduğu Mehmet Bolkan ile artık sahaya çıkmayacakları ve arkadaşlarının affedilmemesi durumunda artık Ozanköy forması giymeme kararı aldıkları öğrenildi. Bu olay sonrasında Cumartesi günü ne olacağı merakla bekleniyor.

Takımı Tatlısu sahasında Ertaç Çalıştırdı
Dün Piabella’da Mehmet Bolkan nezaretinde yapılması gereken idmana inmeyen ve Başkan Sami Otçuoğlu ile yönetim kurulu üyeleriyle bir görüşme gerçekleştiren futbolcular, Başkanın Mehmet Bolkan’ın takımdan ayrılmayacağını söylemesinin ardından tüm futbolcular idmana inmedi ve Tatlısu’nun sahasına giderek Ertaç Taşkıran yönetiminde bir idman gerçekleştirdi.
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu