Gönyeli teknik patronu Perçinci, Türk ocağı maçında farklı şekilde sahada olacaklarını “Sabri’nin eksikliği bizim için ciddi problem oldu ama artık ona sığınırmış gibi olmaması için farklı bir oyun düzeni kurguladık dedi.

Gönyeli teknik direktörü Emre Perçinci yaptığı açıklamada “3 haftadır kazanamamış olmamız bizim için sıkıntılı bir süreç oldu. Maalesef istediğimiz oyunu da skoru da alamadık. Zaman zaman oyun için de istediğimiz şeyleri yapabiliyoruz ama bunu bütün maça yansıtmayı beceremedik” dedi. 
Türk ocağı maçında farklı şekilde sahada olacaklarını kaydeden Perçinci “Sabri’nin eksikliği bizim için ciddi problem oldu ama artık ona sığınırmış gibi olmaması için farklı bir oyun düzeni kurguladık. Türk Ocağı maçından bir puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz “ dedi. 
iki maçtır da üst üste mağlup olduklarını belirten Perçinci bunun takım üzerinde olumsuz etki yaptığına vurgu yaparak “15 puanlık periyotta maksimum 13-15 puanı toplamak istiyoruz. Yani bunu düşünecek olursak son 6 maçta biz bu puanlara ihtiyacımız var” dedi. “Bir tek Sabri Selden’in eksikliği var onun dışında başka bir eksiğimiz yok ve biz Girne deplasmanından önce puan almak istiyoruz” diyen Perçinci “tabi ki maç içinde gelişebilecek sahneler ve senaryolar bizi 3 puana doğru hamle yapmaya zorlarsa da bunu kullanmış olacağız ama dediğim gibi öncelikli hedefimiz bir puan” dedi. 

Editör: Mehmet Kasimoglu