Son iki haftayı Türk Ocağı ve Binatlı galibiyetleri ile tamamlayan kırmızı - beyazlılar zorlu deplasmandan kayıpsız dönmeyi hedefliyor. Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, Lefke deplasmanı öncesi yaptığı değerlendirmede ilk devrenin tamamlanmasına kısa süre kala iyi bir noktada devreye girmek istediklerini söyledi. 

Lefke deplasmanının konum ve mevsim ne olursa olsun zor olduğunu aktaran Perçinci, maç öncesi rakiplerini iyi analiz etmek zorunda olduklarını söyledi. 
Merit Alsancak Yeşilova mağlubiyetinden sonra ciddi dersler çıkarmaları ile birlikte, bir takım tedbirler de aldıklarını söyleyen Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, yaşadıkları kadro darlığı nedeniyle kısa süreli düşüş yaşadıklarını ancak sonrasında ayağa kalkmayı başardıklarını ifade etti. Zorlu Lefke deplasmanı ile ilgili olarak konuşan Emre Perçinci, ülkede 3 deplasmanı fikstürden çıkarma imkanı olsa ilkini Lefke’den yana kullanabileceğini söyledi. Lefke’nin de son iki haftayı galibiyetle kapattığını ve maç öncesi form ve istek olarak rakipleri ile benzer kimliği taşıdıklarını söyleyen Emre Perçinci, on ikinci haftanın açılış maçının tempolu ve oyun anlamında iyi anların yaşanacağı bir maçla başlayacağını söyledi. Lefke takımının kadro anlamında iyi olduğunu seyircisi ile bütünleşmesi durumunda her maça avantajı başladığını da hatırlatan Emre Perçi̇nci̇, zorluk derecesinin bilincinde olduklarını söyledi. Sezon başından beri takım oyununu çok iyi oynayıp uyguladıklarını ifade eden Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, bu duruma bu haftaki zorlu Lefke deplasmanında yine sahip olmaları gerektiğini söyledi. Lefke karşısında gol yememeleri durumunda maç sonu istediklerini alan taraf olabileceklerini ifade eden Perçinci, iyi bir maç öncesi geçirdiklerini belirtti. Özellikle Türk Ocağı ve Binatlı galibiyetiyle kapattıkları maçlarda pozisyon vermeme üstünde durduklarını bunuda büyük oranda başardıklarını ifade eden Perçinci, Lefke karşılaşmasında yine bu yöne dair düşüncelerinin olacağını söyledi. Her maçın ayrı bir hikayesi olmakla beraber ayrı bir stratejisi olduğunu ifade eden Perçinci, doğru sayısını fazla yapmaları halinde on ikinci haftanın açılış maçında istediklerini alan taraf olacaklarını belirtti. 
İlk devrenin bitimine kısa süre kala devrenin sonundaki planlamaları hakkında konuşan Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, sezon başından beri maç - maç gittiklerini ve on bir haftayı bu şekilde tamamladıklarını ifade eden Perçinci, kalan 4 maçında yine bu şekilde geçileceğini söyledi. İlk devreyi elbette iyi bir yerde bitirmek istediklerini ifade eden Perçinci, sıralama olmasa da puansal olarak 25 puanlık bir planlamalarının olduğunu söyledi. 25 ve üzeri puanla ilk devreyi bitirmelerinin kendileri adına çok iyi bir tablo olduğunu ifade eden Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, bu yüzden rakip kim olursa olsun her maçın kendileri adına önemli ve özel olduğunu söyledi. Takımdaki önemli isim Sabri’nin bu hafta itibari ile çok iyi noktada olduğunu ve kendisini Lefke ile oynanacak olan maçın kadrosuna dahil edecekleri söyleyen Perçinci, maçın gidişatına göre ise Sabri’den verim almayı düşündüklerini söyledi. Zorlu deplasman öncesi hava şartlarından dolayı 3 idmanla maç öncesini tamamlayacaklarını ifade eden Perçinci iyi bir sonuçla haftayı tamamlamak istediklerini söyledi.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu