KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2018 Asım Burç Plaj Voleybolu Ligi dün akşam oynanan final karşılaşmaları ile tamamlandı. Hem kadınlarda hem de erkeklerde GMB Çamlık Spor şampiyon oldu. KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2018 Asım Burç Plaj Voleybolu Ligi’nde şampiyonlar dün gece oynanan yarı final ve final karşılaşmaları sonunda belli oldu. Hem kadınlarda hem de erkeklerde GMB Çamlık Spor plajın şampiyonu oldu.
Kadınlar yarı final maçlarında Kiler, Karpaz Gate Marina’yı, GMB Çamlık Spor da Y.Erenköy BVK’yi ayni sonuçla 2-0 mağlup ederek finale yükseldiler. Finalde Kiler’i 2-0 yenen GMB Çamlık Spor salondan sonra plaj da da şampiyonluğun shibi oldu. Kadınlarda üçüncülüğü Y.Erenköy BVK’yı 2-0 mağlup eden Karpaz Gate Marina elde etti.
Erkekler yarı finallerinde ise Legends’i 2-0’la geçen Voleybol Akademi ile Vakıflar’ı 2-0 mağlup eden GMB Çamlık Spor finale adlarını yazdırdılar. Finalde kazanan 2-1’lik sonuçla GMB Çamlık Spor oldu ve şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Vakıflar karşısında 2-1’lik skorla kazanan Legends’in oldu.
Dereceye giren takımlara kupa ve para ödülleri ileriki bir tarihte yapılacak ödül töreninde verilecek.
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu