Transferi yılan hikâyesine dönen Remzi Betmezoğlu’nun karışan transferi sonrası Merit Alsancak Yeşilova başkanı Redif Nurel spor servisine çarpıcı açıklamalar yaptı.Başarılı başkan Redif Nurel’in Tosunoğlu’ndan Fahri Altınör’e kadar çarpıcı açıklamaları şöyle; Para konusunda herhangi bir sorun yoktu. Sayın Tosunoğlu tek çeki bile kabul etmedi. Nakit istedi. Hafta sonu olduğu için para işi hafta arasına kaldı. Çarşambaya anlaştık. Anlaştığımız ortamda Sayın Federasyon Başkanı Sertoğlu, Tosunoğlu, Remzi, Çağrı, Tosunoglu’nun oğlu ve ben vardık. Birbirimize söz verdik. Benim adım Redif Nurel. Bu günüme kadar sözümle adam oldum öyle de devam edeceğim. Pazartesi nakit parayı götürecem. Sayın Tosunoğlu da sözünde durursa bu iş biter. Sayın Tosunoglu’nun da sözünden döneceğine inanmıyorum.
Diğer taraftan Ocak başkanı Sayın Fahri Altınör'le perşembe günü bu konuyu konuştum ve bana Remzi’den vazgeçtiğini o parayı ödemeyeceğini söyledi. Öyle ki o almayı düşünüyorum deseydi ben bu transferin üstüne giymeyecektim. Ama Remzi’yi çok sevdiğim için ve Kaymaklı’da mutsuz olduğunu bildiğim için bu transferi yaptım. çıkan bu haberlerin arkasından kardeşim gördüğüm Fahri Altınör’ün, Remzi’nin bizim hazırlık maçında olduğu sırada bu transfer girişiminde bulunup böyle bir transferi açıklaması beni de Remzi’yi de Türk Ocağına sempatisi olan Alsancak camiasını da şoke etti.
Fahri Altınör benim kardeşimdir ve ben öyle de kalmasını isterim. Bu konudan haberi da olduğunu düşünüyorum ve gereğini yapacağından da eminim. Her şey geçici dostluklar kalıcıdır. Biz sözümüzün arkasındayız. İnşallah’ta tüm kesimler doğru yoldan şaşmayarak bu transfer sorunsuz çözülecektir.
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu