Yenicami Kulüp Başkanı Ali Özmen Safa yenicami kulübünün belirlenen hedefe doğru ilerlediğini belirterek bundan rahatsız olanların da yanlarından ayrılacağını söyledi. 
Yönetim listesini önümde buldum Ali Özmen Safa açıklamasında sezon başında kendisinin Londra’da olduğu dönemde başkan olması için davet aldığını belirterek “ben Kıbrıs’a döndüğümde yönetim kurulu listesini de önümde buldum. Birkaç kişi de yönetime girmek istedi onları da alarak yönetimimizi oluşturduk” dedi. 
Mali disiplin ve denge kurmak istedim 
Safa, Yenicami kulübüne başkanlığında kulübe mali disiplin getirmek istediğini belirterek “ben burada denge kurmak istedim. Kulüp olarak hem başarı hem de yatırım hedefledim. Başkan olduğumda 500 bin lira borç ve en iyi birkaç oyuncunun da satıldığı bir takım vardı. Sıkı bir yönetim çalışmasıyla disiplin getirmeye çalıştık. Bazı arkadaşlarımız rahatsız oldu ve yönetimden ayrıldı; olsun bunlar normal şeylerdir biz yolumuza devam ediyoruz” dedi. 
Rahatsız olanlar var 
Yenicami Kulüp Başkanı Ali Özmen Safa disiplinli ve sistemli çalışmadan dolayı son 24 saat içinde bazı yönetim kurulu üyeleri içerisinde yeniden rahatsızlık yaşadıklarını belirterek “burada koyduğumuz hedefler vardır. İsterlerse başkan bulup gelirler, genel kurul yaparız istemezlerse ayrılırlar biz yolumuza devam ederiz” dedi. 
Şu an için yönetim değişikliğine gerek yok 
Ali Özmen Safa yönetim kurulunda istifa edenler olduğunu ancak onların yerine şu anda yeni isimleri yönetime alma düşüncesinin olmadığını belirterek “ilerleyen zaman içerisinde gerek görürsek yeni arkadaşları da yönetime alırız ancak şu an için gerek yok” dedi. 
Yeni yılda projeleri açıklayacağız 
“Kulüp için gelir artırma ve istikrarı yakalama noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda bir antrenman sahası yapmak için çalışmalarımız var” diyen Yenicami Kulüp Başkanı Ali Özmen Safa “Yeni yılın başında bu projelerimizi açıklayacağız” dedi. 
3 hedefim vardı 
Yenicami Kulübüne başkan olurken 3 ana hedefinin olduğunu belirten başkan Ali Özmen Safa “birinci hedefim takımın başlangıçtan daha ileriye gitmesi ki bu hafta kazandığımız Gönyeli maçı da bunu gösteriyor. İkincisi kulübün mali disiplinini sağlamak ve gelir getirici artışlar yapmak. Üçüncüsü de kulübün istikrarını yakalamasını sağlamak”. 
Yola devam edeceğiz 
Ali Özmen Safa göreve gelirken bir yıllığına göreve geldiğini belirterek “Bir yıl içinde belirlenen hedeflere ulaşmak istiyoruz. Hedefleri destekleyenlerle yola devam edeceğiz” dedi.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu