Başbakan Ersin Tatar, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.liginden Süper Lige yükselen KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını ziyaret ederek başarılarından dolayı kutladı. Ziyarette Federasyon Başkanı Ruhsar Vudalı ve Yönetim Kurulu ile sporcular hazır bulundu. 

Başbakan Ersin Tatar Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun 1nci liginde mücadele eden ve yenilgisiz olarak ligi tamamlayarak Süper Lige yükselen KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını ziyaret ederek başarılarından dolayı kutladı. Ziyarette Federasyon Başkanı Ruhsar Vudalı ve Yönetim Kurulu ile sporcular hazır bulundu. 
KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkan ve Yönetim Kurulu’nun ve sporcularının inanç ve azminin bir göstergesi olan bu başarının Kıbrıs Türk halkı için gurur verici olduğunu belirten Başbakan Tatar, “Covid 19 salgını nedeniyle belki bu dönem lig tamamlanamamıştır. Ancak Ligin ertelendiği güne kadar çok büyük bir başarıya imza attınız ve şimdi federasyonunda kararıyla bu başarı tescillenmiştir. Göstermiş olduğunuz bu büyük başarının önümüzdeki sezon Süper ligde de devam etmesini dilerim. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun Süper Liginde de ülkemizi yine gururla temsil edeceğiniz ve başarınızı devam ettireceğiniz inancımı bu vesileyle ifade etmek isterim “dedi 
 

Editör: Mehmet Kasimoglu