Başbakan Ersin Tatar ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay spor federasyonları ile ayrı toplantılar yapacaklarını açıklamasından sonra dün yapılan görüşmeler sonrası bugün Başbakan Ersin Tatar’ın yapacağı toplantıya Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay’da katılacak. Ortak toplantı şekli ile yapılacak olmasından dolayı Perşembe günkü toplantı için iptal kararı alındı
Başbakan Yardımcısı Kudret Özeraysay’ın Spor Federasyonları ile Perşembe günü toplantı yapacağını açıklamasından sonra dün sabahta Başbakan Ersin Tatar’ın bugün spor federasyonları ile toplantı yapacağını açıklaması ortalığı bir anda karıştırdı.
Dün gün içinde yapılan görüşmeler sonrası Başbakan Ersin Tatar ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay spor federasyonları ile daha önce ayrı ayrı yapacaklarını açıkladıkları toplantıyı birlikte yapma kararı aldıklarını açıkladılar.
Başbakan Ersin Tatar ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay’ın 32 federasyon ile yapacağı toplantıya Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli’nin de katılması beklendiği, federasyonların yol haritaları ile önerilerini masaya yatıracakları öğrenildi.
Toplantının bugün saat 14:00'de Sayıştay Salonu’nda olacağı açıklandı.
Toplantıya daha önce görüşlerini açıkladığı için futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nun katılmayacağı öğrenildi.

Editör: Mehmet Kasimoglu