Geride bıraktığımız sezonda süper ligde mücadele eden Girne Halk Evi’nin başına 9 haftalığına geçen teknik adam Hasan Topaloğlu yeni sezonda kırmızı beyazlı ekiple yola devam etmeyecek

Süper ligde zor günler geçirirken ligde kalması mucizelere bağlı olan GHE’de son 9 hafta başkan Veli Esendağlı ve yöneticilerin ısrarlarını kırmayarak görevi kabule eden ve son 9 haftada kırmızı beyazlı ekibin başında görev yapan başarılı teknik adam Hasan Topaloğlu yeni sezonda Girne Halk Evi ile yola devam etmeme kararı aldı.
Ligde başarısız olarak 1.lige düşen Girne Halk Evi’nde başkan Veli Esendağlı ile geçtiğimiz hafta bir görüşme gerçekleştiren genç teknik adam başkan Esendağlı’dan affını isteyerek yola devam etmeme kararı aldı.
Girne Halk Evi’ni yeniden ayağa kaldırmaya çalışan başkan Veli Esendağlı’nın ısrarla devam etme teklifine bazı nedenlerden dolayı olumlu bakmayan Topaloğlu’nun Başkan Esendağlı ile dostça anlaşarak yeni sezonda kırmızı beyazlı ekibe başarılar diledi.
Görüşlerini aldığımız Topaloğlu şu ifadelere yer verdi;
GHE Başkanı Veli Esendağlı ile daha önceye dayalı bir dostluğumuz vardı. Zor günlerinde benden yardım isteyinceler başkanı kıramadım ve görevi kabul ettim. 9 haftalık süreçte mucizevi başarıyı gerçekleştiremedik ama çok değerli ve karakterli futbolcu kadrosu ile çalışma şansı yakaladım. Onlarla çalıştığım ve tanıdığım için mutlu oldum. Bana bu süreçte inanan destek olan ve yanımda olan Başkan ve yöneticilere teşekkür ederim.
Yeni sezonda da göreve devam etmem için teklif almama rağmen bazı nedenlerden dolayı başkan Veli Esendağlı ile görüşerek devam etmeme kararımı ona ilettim. Değerli başkan Esendağlı’nın yeni sezonda ayağa kaldırmak için büyük uğraş verdiği GHE’nin başarılı olacağından şüphem yok. Onlara yeni sezonda başarılar dilerim.
Özellikle ısrarla göreve devam etmemi isteyen ve her türlü yanımda olan başkan Esendağlı’ya bu zor görevde Allah yardımcısı olsun der hak ettikleri süper lige dönmelerini dilerim.
Topaloğlu sözlerinin sonunda 2-3 kulüp ile görüşmede olduğunu 1-2 güne kadar net kararını vereceğini de aktardı.

Editör: Mehmet Kasimoglu