Osmaniye Kadirli’de ailesinin yanında olan tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada, Cihangir’de çok iyi dostluklar kurduğunu, kimseye kırgınlığı olmadığını söyledi.

Turgut Kaan, çevresindeki bir çok arkadaşının transferinin gerçekleştiğini sadece kendisinin gerçekleşmediğini bunun da kendisini hayli üzdüğünü söyledi. Bu olayın hem kendisinin hem de ailesinin psikolojisini bozduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, GAÜ Çetinkaya ile her konuda anlaştığını ve bunu hem Toygar Davulcu’ya hem de Aytaç Karavezirli’lere söylediğini ancak olumsuz cevap aldığını söyledi.

Bu saatten sonar Cihangir’de futbol oynamasının sözkonusu olmayacağını söyleyen Turgut Kaan, transfer dönemi bittiğinde Futbol Federasyonu’na gereken başvuruyu yapıp mesleği olan Beden Eğitimi öğretmenliğini yapacağını 2 senenin sonunda da transferini gerçekleştireceğini söyledi. 1 aydır günde iki kez antrenman yaptığını da söyleyenTurgut Kaan, şu an için KKTC’ye dönmeyi düşünmediğini ancak transferinin gerçekleşmesi halinde dönebileceğini kaydetti. 


Ayrıntılar Gazeteniz Vatan'da

Editör: Mehmet Kasimoglu