Kuzey Kıbrıs Turkcell, Engelliler Spor Federasyonu ile bir iş birliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında Kuzey Kıbrıs Turkcell, Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın iletişim sponsorluğunu üstleniyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, geçtiğimiz yıllarda 10 yıl süreyle ana sponsorluğunu üstlendiği Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın bu yıl da iletişim sponsoru oldu. Turkcell, Türkiye Süper Ligi’nde oynayan Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile bu kapsamda bir protokol imzaladı. 
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir protokoldeki konuşmasında, “Özverili çalışmaları ile zorluklar karşısında yılmayan ve engelleri spor tutkusuyla aşan takımımıza iletişim sponsoru olmaktan ve yine adımızın takımla anılıyor olmasından gurur duyuyoruz" dedi. Bu sporun diğerlerine göre daha da özel olduğunu anımsatan Küçüközdemir, bu takımın yıllardır ülkemizi uluslararası ligde de temsil ettiğini vurgulayarak, takımın başarılarıyla ülkemizi Kıbrıs adasının ötesine taşıdığına değindi.
Engelliler Spor Federasyonu (ESF) Başkanı Ahmet Akdeniz de protokol sırasındaki konuşmasında, “Turkcell’in gücünü arkamızda hissetmek ve bu iş birliğini imzalamak bizler için çok özel” cümlesine yer verdi. Akdeniz, “Dileğimiz güzel bir sezon geçirerek yeni başarılara imza atmaktır” dedi.
ESF Başkanı Ahmet Akdeniz tüm halkımızı Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın maçlarını izlemeye ve desteklemeye çağırarak ilk devrenin son maçının 27 Şubat Pazar günü saat 11.00’da Atatürk Spor Salonu’nda TSK Karagücü Takımı ile oynanacağını aktardı.

Editör: Mehmet Kasimoglu