Yaşama Sporla Bağlan U19 Hentbol Ligi’nin şampiyonları kızlarda UKÜ, erkeklerde ise Yükseliş oldu.

Yaşama Sporla Bağlan U19 Hentbol Ligi final karşılaşmaları dün gece Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Kızlarda UKÜ, erkeklerde ise Yükseliş 2018-2019 sezonu şampiyonluğuna ulaştılar. Gecenin ilk maçında UKÜ ile Esentepe kız takımları karşı karşıya geldiler.  Karşılaşmada UKÜ rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek ilk yarıyı 17-12 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü devam ettiren UKÜ karşılaşmayı 36-25 kazanarak şampiyon oldu.
Gecenin ikinci maçında Yükseliş ile UKÜ erkek takımları karşılaştılar. İlk yarısını 13-8 Yükseliş’in önde tamamladığı karşılaşmanın ikinci yarısı büyük çekişmeye sahne oldu. Ancak Yükseliş rakibinin skoru eşitlemesine izin vermedi ve karşılaşmayı 25-21 kazanarak sezonu şampiyonlukla noktaladı.
Kızlarda DİGEM, erkeklerde de Serdarlı Belediyesi sezonun en centilmen takımı oldular. Maçtan sonra düzenlenen ödül töreninde ise dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan ve diğer yetkililer takdim ettiler.
Haber ve Foto: Cemil GARİP
 

Editör: Mehmet Kasimoglu