Mağusa Türk Gücü'nün başarılı orta saha oyuncusu Ünal Kaya, Türkiye BAL Ligi ekiplerinden Aydınspor ile anlaşma sağladı. 
Ülkemizde 2020 yılının Ağustos ayından beridir futbol liglerinin olmaması ve yeni sezonun da Ağustos 2021’de başlayacak olmasından dolayı futbolcular hedefini Türkiye olarak belirledi. Uzun arayı boş geçmeme adına futbol hayatlarını Türkiye BAL Ligi'nde geçirmeyi düşünen bazı isimler ana vatanın yolunu tuttu. 
Bu oyunculardan biri de Mağusa Türk Gücü'nün orta sahadaki dinamosu Ünal Kaya oldu. Geçtiğimiz sezon başında Mağusa Türk Gücü’nün Yenicami’den bonservisli olarak kadrosuna kattığı Ünal, sabahın erken saatlerinde ülkemizden ayrılarak BAL Ligi ekiplerinden Aydınspor’un yolunu tuttu. 
İzmir’e bağlı olan BAL Ligi ekibi Aydınspor, ülkemizde futbol liglerinin olmamasından dolayı Ünal Kaya’ya teklifte bulunurken, deneyimli isim de bu teklifi geri çevirmeyerek dün yeni takımı ile ilk antrenmanına katıldı. Ünal ile Aydınspor her konuda anlaşma sağlarken, resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor. 

Haber: Necmi Usal
 

Editör: Mehmet Kasimoglu