K-Pet Süper ligde ilk haftanın kapanış maçında Binatlı ile Yenicami arasındaki karşılaşmadan 90+5. dakikada Ünal’ın attığı golle Yenicami 3 puana uzanan taraf oldu. Yenicami’nin ecel terleri döktüğü karşılaşmanın son bölümlerinde Binatlı bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen taraftı. 

YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı
HAKEMLER: Ali Özer-Ünal Çağlayan-Emine Yarkın. 
BİNATLI: Salih-Ayhan-M.Neşe(M.Avunç 90+3)-Zihni-Kehinde-Israel(Alaettin dk.84)-H.Taşçı-Mustafa-Abdullah(Barkın dk.88)-Burak
YENİCAMİ: Ercan-Farouk(E.Sonay dk.82)-Emin-Oladele-Erbay(H.Sadıklar dk.59)-Salih-Ünal-M.Altın-Tansel(Hasan dk.79)-J.Ebuka-Keneth  
GOL: Ünal dk. 90+5(YENİCAMİ)

10. dakikada Binatlı rakip ceza alanının dışında serbest vuruş kazandı. Burak’ın vuruşunda kaleciden dönen topu M.Neşe yakın mesafeden dışarı attı.
18. dakikadaki Binatlı atağında Burak sol taraftan iyi bir orta yaptı. Yenicami kalecisi Ercan boşa çıkınca seken top Kehinde’nin önünde kaldı. Onun vuruşunda top yan direğe de vurarak auta gitti.
22. dakikada Yenicami’den Ünal’ın sağdan ortasında yere de vuran topa arka direkte Tansel’in kafa vuruşunda top kaleci Salih’te kaldı. 
24. dakikadaki Binatlı atağında Offor rakip ceza alanının hemen içinde topla buluştu. Çok müsait bir pozisyonda olmasına rağmen çok kötü bir vuruşla topu dışarı atarak takımını mutlak bir golden etti.
37. dakikada Yenicami’den Salih’in soldan ortasında J.Ebuka’nın kafa vuruşu üstten az farklı dışarı gitti.
50. dakikada Burak’ın pasında Offor çok şık bir hareketle topu Kehinde’nin önüne bıraktı. Kehinde yakın mesafeden topu kalecinin kucağına atınca Binatlı bir pozisyondan daha yararlanamadı.
73. dakikadaki Yenicami atağında M.Altın ceza alanı dışından vurdu top kaleci Salih’in kucağına gitti.
87. dakikada yine Salih’n soldan ortasında ceza alanı içinde J.Ebuka’nın vuruşunda top ağlarla buluştu. Ancak ofsayt gerekçesi ile gol geçerlilik kazanmadı.   
90+4’ncü Binalı adına Burak’ın kullandığı kornerde Offor’un kafa vuruşunu kaleci Ercan çizgi üzerinden tokatladı. Dönen topa bu kez Kehinde vurdu bu kez Ünal kale önünden kafa ile tekrar kornere atarak takımları adına mutlak bir golü önlediler.
Bu tehlikeyi atlatan Yenicami 90+5’nci dakikada H.Altın ile korner kullandı. Kehinde topu tekrar kornere gönderdi. Kornerden gelen topu arka direkte çok iyi takip eden kaptan Ünal kafa ile topu ağlara yollayınca maçın da sonucunu belirlemiş oldu. Binatlı 0  Yenicami  1 
 

Editör: Mehmet Kasimoglu