K-Pet Süper ligin Batı temsilcisi Yalova’da Teknik Direktör Derviş Kolcu istifa etti. İstifa kararı sonrası Spor servisinin sorularını yanıtlayan Derviş Kolcu, herkesin çok yorulduğunu ancak daha fazla yıpranmama adına Yenicami maçı sonrası görevi bırakma kararını yönetime sunduğunu söyledi.
İstifa kararının kabul edilmediğini aktaran Derviş Kolcu, dönmesi adına çok baskı gördüğünü ancak kararının net olduğunu ifade etti.
Yalova takımı ile inanılmaz güzel dönemler geçirdiğini tüm zorluklara rağmen çok iyi işler başardıklarını ifade eden Derviş Kolcu, kendisinin de ciddi anlamda yorulduğunu bu nedenle görevi bıraktığını ifade etti.
Değişimin takım ve camia adına yararlı olacağını ifade eden Kolcu, kendisinin de kısa süreliğine dinlenme kararı aldığını söyledi.
Aldığı istifa kararı sonrası başkanların toplanıp Yalova adına geri dönmesinin kendisine iletildiğini ancak kabul etmediğini yineleyen Kolcu, sonrasında ise takımın yeni Teknik Adamının belirlenmesi adına görüşmelerin başladığını söyledi.
Kendisinin asla sorun yada huzursuz olmadığını ifade eden Derviş Kolcu, gelecek olan Teknik Adamın çok kaliteli ve düzgün bir oyuncu grubu ile çalışacağını ifade ederek, bundan sonraki süreçte Yalova takımına başarı diledi.
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu