Yalova’da dün akşam gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’da hem Başkanlar Kurulu Başkanı, hem de Divan Başkanı olan Kadir Dağcan Haziran ayında yapılacak Olağan Genel Kurul’a kadar üyelerin onayını alarak kulübün Başkanı seçildi. 
Gerçekleşen Genel Kurul’da Tahsin Mertekçi’nin ölümü sonrasında göreve gelen Bülent Arkın ve yönetiminin bu kısa dönemdeki Faaliyet ve Mali Rapor okunarak üyelerin onayı aldı. Gerçekleşen Genel Kurul’da Divan Başkanı Kadir Dağcan 3 adayla da kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıya eski başkanlardan Mustafa Mertekçi de katıldı. Gerçekleşen toplantı sonrasında Başkanlar Kurulu’nun Haziran ayına kadar bu görevi yürütmesi kararı çıktı. Eski başkan Mustafa Mertekçi, Genel Kurul’un yapıldığını ve tüzük gereği bir başkanın seçilmesi gerektiğini ifade etti. Hem Başkanlar Kurulu Başkanlığı, hem de Divan Başkanlığı yapan Kadir Dağcan üyelerin onayına sunuldu ve Haziran ayına kadar başkan seçilmiş oldu. Dağcan, yeni yönetimini yarın yapılacak olan toplantıyla belirleyecek.
Genel Kurulda Tahsin Mertekçi’nin kulüpteki önemine vurgu yapılarak, stadın isminin ‘Tahsin Mertekçi Stadı’ olması konusunda yapılan öneri değerlendirilip, Haziran ayında gerçekleşecek olan Genel Kurul’da üyelerin onayına sunulması kararlaştırıldı.
Haziran ayına kadar Başkanlık görevinde bulunacak olan Kadir Dağcan, iki temel hedefleri olduğunu belirterek, takımı Süper Lig’de tutmak ve bir sonraki başkana güçlü bir mali yapı bırakabilmek olduğunu söyledi. 
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu