Yeniden Doğuş Partisi Kadın ve Gençlik Kolları, İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan down sendromlu ve engelliler  için karting turnuvası düzenledi.
YDP’den verilen bilgiye göre, Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Prof. Dr. Erhan Arıklı’nın “startını” verdiği turnuvada Genel Sekreter Turan Büyükyılmaz, Gazimağusa İlçe Başkanı Mehdi Uysal, Lefkoşa İlçe Başkanı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, bölge gençleri ve partililer katıldı.
Organizasyonun düzenlenmesinde etkin rol üstlenen Kadın ve Gençlik Kollarına teşekkür eden Arıklı, böylesi sosyal sorumluluk projelerine her partinin, sivil toplum örgütlerinin, kurum kuruluşlarla beraber her vatandaşın duyarlılık göstermesi gerektiğini söyledi. 
Arıklı, “Toplumun her bireyi bizim için önemlidir. Herkesi kucaklayıcı ve yaşanabilir bir ülke yaratmak için sürekli çalışıyoruz. Düşünen ve aynı zamanda üreten bir halk olduğumuzu anlatmak ve iç barışı sağlamak adına her türlü organizasyonlarda olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu