Alsancak Yeşilova’nın kadrosuna kattığı Lua Lua ve Binya ile dün sözleşme imzaladı. KSYD’de de gerçekleştirdiği basın toplantısında Lua Lua ve Binya da açıklamalarda bulundu.

Lua Lua ve Binya büyük şans
Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel Lua Lua ve Binya’nın ülkemize gelmesinin büyük bir şans olduğunu ve onların sayesinde onların takipçilerinin ülke futbolunu yakından izlemeye başladığını kaydetti.
Nurel amatör ruhtan sıyrılıp profesyonelce düşünerek ülke futbolunu biryerlere gidebileceğini belirterek bu sezonda hedeflerinin zirveye oynamak olduğunu kaydetti.

Amatör düşünmeyin
Lua Lua ise konuşmasında ülkedeki çevrelerin amatör düşünceden ve amatör söylemlerden kurtulması gerektiğini belirterek “Kameramanlar, gazeteciler amatör’mü? Bu salon bu bina amatör’mü? Bu söylemden vazgeçmek lazım. Çünkü böyle söyledikçe amatörlükten kurtulamazsınız” dedi.

Farkli düşünmek lazım
Binya ise konuşmasında ülkedeki futbolcuların amatör düşündüğünü belirterek kendi kabuklarını kırmak için çalışmaktan kaçındıklarının altını çizerek ülkede çok yetenekli sporcuların olduğunu söyledi.

Ayrıntılar VATAN'da
Editör: Mehmet Kasimoglu