Yeşilçam’ın usta ismi Ayşen Gruda'yı kaybettik mi? İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları; Kaynak: Ayşen Gruda'yı kaybettik mi? 

Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalenin ardından Ayşen Gruda yoğun bakım ünitesine alındı. 

AYŞEN GRUDA'YI KAYBETTİK Mİ?
Öldüğüne dair gelen bilgilerin ve sosyal medyada yer alan paylaşımların gerçeği yansıtmadığı fakat Ayşen Gruda’nın şu an da yoğum bakımda olduğu ve durumunun kritik olduğu bildirildi.
74 yaşındaki usta oyuncu Ayşen Gruda’nın aniden fenalaşarak, İstanbul Kağıthane’de bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. Ayşen Gruda'nın tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadığı ileri sürülmüştü. Hastaneden alınan ilk bilgilere göre usta oyuncunun yoğun bakımda olduğu kaydedildi.

HASTANEDEN ŞU AÇIKLAMA YAPILMIŞTI
Yoğun bakıma alınan Ayşen Gruda’nın sağlık durumuna ilişkin özel hastaneden şu açıklama yapılmıştı.
“Ayşen Gruda mide kanaması şüphesi ile geldiği hastanede tedavi altına alındı. Yapılan tetkikler sonrasında kan değerlerinin dengelenmesi amacıyla kan verildi. Şu an için durumu stabil, odasında dinleniyor ve tedavisi devam ediyor. Yakın bir süreçte taburcu olmasını öngörmüyoruz.”

Editör: Mehmet Kasimoglu