Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gazimağusa İlçe Örgütü, ihtiyaçlı çocuklar yararına yardım kampanyası başlattı.
 CTP basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, “hadepaylaş, hadegülümset” etiketi ile sosyal medyada duyurulan kampanya ile, çocukların yüzlerini güldürme ve dayanışmayı büyütmeyi hedefleniyor.
 CTP Gazimağusa Kadın ve Gençlik örgütlerinin de desteklediği kampanya kapsamında giysi, ayakkabı, oyuncak, kitap ve çanta yardımı için çağrı yapıldı.
 Açıklamada, bağışlanacak giysilerin kullanılmış ise iyi durumda ve yıkanmış olması rica edildi.
 CTP Gazimağusa ilçesi yönetim kurulu yaptığı açıklamada şöyle dedi:
 “Kullanmadığın giysini, ayakkabını, oyuncağını, kitabını, çantanı al da gel. Evimizde, odamızda uzun zamandır dolapta bekleyen, rafta veya kutuda duran, yıpranmamış, kullanılabilir veya hiç giyilmemiş, etiketli, yer kaplayan kıyafetler, bir gün giyerim dediğin ayakkabılar, dünya kadar oyuncak, raflarda tozlanan ve birileri tarafından heyecanla okunmayı bekleyen kitaplar, o kitapları taşıyacak çantalar artık yer işgal etmesin başkasının olsun, o kullansın, o yararlansın. Gün paylaşma günü, zaman iyilik ve sevgi zamanıdır.”
 Açıklamada, bağışların hafta içi 08.00-17.00, cumartesi günleri 09:00-12:00 saatleri arasında CTP Gazimağusa İlçesi, Evkaf Binası, 2. kata yapılabileceği de belirtildi.

Ayrıntılar VATAN'da
Editör: Mehmet Kasimoglu