Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde Üroloji Uzmanı Dr. Erol Uçaner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "1 Mayıs'ı yaşadık dün, bugüne bakınca yollar gerçekten sankide ana-baba günü, gerçekten sayılmayacak kadar araba var sokaklarda, rehavet korkusu buydu işte, gerçek korku ise Pazartesi 4 Mayıs'ta birçok sektörün artık açık olması ve Pazartesi günü artık herkesin normal şekilde hayatına geri döneceğinin işaretini aldık bugün. Artık hakkımıza hayır demekten başka bir seçeneğimiz yok." dedi.

Dr. Uçaner'in paylaşımı aynen şöyle:
"1 Mayıs'ı yaşadık dün, bugüne bakınca yollar gerçekten sankide ana-baba günü, gercekten sayılmayacak kadar araba var sokaklarda, rehavet korkusu buydu işte, gerçek korku ise pazartesi 4 mayısta birçok sektörün artık açık olması ve pazartesi günü artık herkesin normal şekilde hayatına geri döneceğinin işaretini aldık bugün.
Artık hakkımıza hayır demekten başka bir seçeneğimiz yok.
Artik yapılması gereken
1) sosyal mesafe kuralına uymak
2) maske kesinlikle takmak
3) el hijyenine katı şekilde uymak
olacaktır.
Süreç bize ne getirir bunu hepberaber zaman içinde göreceğiz, 4 Mayıs sonrası için sağlık alt yapısının tamamen tüm risklere hazır olduğu ümidindeyim, bu süreçte artık herkes kendini korumaktan sorumludur.
Artık
#evdekal #güvendekal
yerine
#Maskenitak
#sosyalfizikselmesafenikoru
#elhijyeninikoru
adımına geçtik."

Editör: Mehmet Kasimoglu