Yeni eğitim yılının başlaması ile birlikte Lefkoşa Türk Belediyesi Zabıta ve Trafik Şubesi, Lefkoşa Polis Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde okul önlerindeki yerlerini alarak öğrencilere yardımcı oluyorlar.
 LTB Zabıta ve Trafik Şubesi ekipleri LTB sınırlarında bulunan okulların önlerinde araç sürücülerini yönlendirerek trafikte herhangi bir sorun yaşanmasının ve öğrencilerin trafikte güvenli şekilde okullarından çıkışını sağlıyorlar.
 Konuyla ilgili açıklamada bulunan LTB Zabıta ve Trafik Şubesi Amiri Türkay Klermo, LTB olarak şehirdeki trafikte güvenliğin ve akışın sağlanması için Lefkoşa Polis Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde çalıştıklarını ve bu iş birliği nedeniyle Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şube Amiri Şevket Derindağ’a teşekkür etti. Klermo, bu kapsamda bu yıl da yeni eğitim döneminin başlaması ile LTB Zabıta ve Trafik Şubesi ekiplerinin okul önlerindeki yerlerini aldıklarını, böylece hem trafik akışına yardımcı hem de yaya öğrencilere yardımcı olduklarını söyledi.
Klermo ayrıca, yine Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekipleriyle birlikte trafik akışı ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafiği aksatacak şekilde park edilmiş araçların tespiti ve çekilmesinin sağlandığını da sözlerine ekledi.

Ayrıntılar VATAN'da


Editör: Mehmet Kasimoglu