Baf’ın Hloraka köyünde bir apartman dairesinde yaşayan Nijeryalı kişi, hırsızlık amacıyla evine giren başka bir Nijeryalı’nın baltalı ve bıçaklı saldırısına uğradı.
Filelefheros ve diğer gazetelere göre, cumartesi gecesi meydana gelen saldırıda yaralanan Nijeryalı polise başvurarak, 350 Euro değerindeki cep telefonunu çaldığı ve kendisine balta ve bıçakla saldırıp yaraladığı iddiasıyla Nijerjalı “misafirinden”  şikayetçi oldu. Saldırganın birkaç saat içerisinde yakalanarak nezarete alındığı kaydedildi.
-Gözünün önünde arabasını kundakladılar
Öte yandan Politis Aşağı Polemidya’da (Binatlı) ikamet eden Rum işadamına ait arabanın, aralarında husumet bulunan bir Rum tarafından, işadamının gözleri önünde kundaklandığını bildirdi.
Habere göre 41 yaşındaki Rum ve motosikleti kullanan diğer bir kişi dün sabaha karşı 03.00 sularında 60 yaşındaki işadamının Aşağı Binatlı’daki evi önüne gitti. İşadamı ile arasında husumet bulunduğu anlaşılan 41 yaşındaki Rum motosikletten indi ve işadamına ait aracın ön tarafına yanıcı madde dökerek ateşe verdi, kendisini bekleyen motosikletle olay yerini terk etti. Aracı, gözleri önünde kundaklanan işadamı, çıkan yangını komşularının yardımıyla söndürdü. Aracın ön bölümünde, miktarı henüz tespit edilemeyen maddi hasar meydana geldi.

Editör: Mehmet Kasimoglu