Takvimin artık net olduğunu ifade eden Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç, teknik heyetle bir program belirlediklerini ve bu planı Başkan yönetimle bir araya gelerek değerlendirme yapacaklarını söyledi. Sürecin zor olacağına dikkat çeken Burgaç yaklaşık 4 aylık bir hazırlık döneminin kendilerini beklediğini söyledi. 
Takvimde 1 aylık sarkma olmasına rağmen artık sürecin net olduğunu ifade eden Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç, bu doğrultuda artık daha rahat plan yaptıklarını ifade etti. Cihangir olarak teknik heyetin planlama yaptığını ve bunu Başkan yönetimle masaya yatıracaklarını ifade eden Burgaç, sonrasında ise Mayıs ayında yola çıkacaklarını söyledi. 
Genç ağırlıklı ve yeni oluşan bir takım olduklarını ifade eden Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç, uyum sorunu yaşamama adına iyi bir hazırlık döneminin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Uzun zamandır oyuncularla da bir araya gelmediklerini ve ortamın iyi olması ile birlikte bunu da gerçekleştireceklerini aktaran Burgaç, oyuncuların şu an bireysel çalışma dışında bir şey yapmadıklarını söyledi. 
Plan, program ve idman içeriklerini hazırlayıp yönetimle yapacakları görüşmeler sonrasında yola çıkacaklarını sözlerine ekleyen Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç, zor ancak verimli bir hazırlık dönemi geçirme düşünceleri olduğunu ifade etti.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu