AKSA Süper Lig'in 3. haftasının kritik karşılaşmasında Aslanköy ile Doğan Türk Birliği kozlarını paylaştı. Baştan sona büyük çekişme içerisinde geçen karşılaşmada galip gelen taraf 3-1'lik skorla Doğan Türk Birliği oldu. Doğan’ı galiiyete taşıyan golleri Mustafa Salk(2) ve Erhun atarken, Aslanköy’ün tek golünü Sadık Balarabe attı.
Stat: Gaziköy Şenol Stadı
Hakemler: Burak Mandıralı, Ahmet Yenilmez, Berk Bağrıkara
Aslanköy: Süleyman, Hasan Akkuyu, Sinan, Mehmet Can, Halil İbrahim, Sercan, İbrahim Çıdamlı, Pacome Loua, Aboubacar Sangare, Andy Okpe, Sadık Balarabe
DTB: Dursun Cem Ateş, Mustafa Vardi, Sane, Mejdi, Emre, Mustafa Salk, Amos Dadet, Erhun Aksel Öztümer, Muhittin Tümbül, Ousmane Djabi, Babacar Diop
Goller: 19'Sadık Balarabe(Aslanköy)53-59'Mustafa Salk, 90+1'Erhun(DTB)
Maça etkili başlayan Aslanköy 19'da Sadık Balarabe'nin kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya tempolu başlayan Doğan Türk Birliği, 53' ve 59' da Mustafa Salk ile arka arkaya bulduğu gollerle öne geçti 1-2. Konuk ekip öne geçtikten sonra maç sonuna kadar rakibine gol fırsatı vermedi. Maçın son anlarında Erhun ile bir gol daha bulan DTB karşılaşmayı 3-1 kazanarak zorluk derecesi yüksek karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı ve zirve mücadelesini sürdürdü.




