Aksa Süper Ligi’nde şampiyonluk yolunda ilerleyen Cihangir, konuk ettiği Yenicami karşısında Meye’nin kaydettiği iki golle sahadan 2-0 galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.

Stad: Cihangir Stadı
Hakemler: Burak Mandıralı, Rıdvan Çetinkaya, Mehmet Volkan Çelik
Cihangir: Türkkan, Ali Öztürk, Yusuf, Fikret, Uğur, Yakup, Meye, Abuka, Berkem, Hakan, Bilal
Yenicami: Süleyman, Halil İbrahim, Hüseyin, Barış, Asrın, Karan, Aboubacar Sangare, Tahir, Hüseyin, Görkem, Alaattin
Goller: 13. Dk. Ve 49. Dk. Meye (Cihangir)

Hentbolda Federasyon Kupası Heyecanı
Hentbolda Federasyon Kupası Heyecanı
İçeriği Görüntüle

Karşılaşmaya hızlı başlayan Cihangir ilk dakikadan itibaren rakibinin üzerinde baskı kurmaya başladı.
13. dakikada gelişen Cihangir atağında Meyetopu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Karşılaşmada Yenicami oyunda dengeyi kurmaya çalışsa da gol yollarında etkili olamadı ve ilk yarı evsahibi Cihangir’in 1-0 üstünlüğünde tamamlandı.
Ikinci yarıya da hızlı başlayan Cihangir 49. Dakikada golü bularak farkı ikiye çıkardı.
Bu dakikada Yenicami ceza sahası içinde gelişen atakta Meye kafayla topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.
Maçın geri kalan bölümlerinde iki takımın da gol çabaları etkili olmadı ve Cİhangir maçtan 2-0 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapadı.
Bu sonuçla Cihangir puanını 61 yaparak liderliğini sürdürürken Yenicami ise 25 puanla play-out hattının içinde yeraldı.