Kıbrıs Türk futbolunun deneyimli hakemlerinden Fehim Dayı, aktif hakemlik kariyerini noktaladığını duygusal bir mesajla duyurdu.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dayı, 2000 yılının Temmuz ayında ağabeyi ve dönemin A klasman hakemi Ahmet Dayı’nın desteğiyle adım attığı hakemlik serüvenini, Atatürk Stadyumu’nda yönettiği son resmi maçla tamamladığını açıkladı.
26 yıllık hakemlik kariyerini “bir ömür” olarak nitelendiren Dayı, futbol hakemliğinin kendisi için büyük bir tutku, heyecan, aşk, sevgi ve gurur olduğunu ifade etti.
Görev süresi boyunca yüzlerce anı ve dostluk biriktirdiğini belirten Dayı, üç federasyon başkanı, beş Merkez Hakem Kurulu başkanı, çok sayıda yönetici, gözlemci ve hakem arkadaşlarıyla birlikte önemli bir yolculuk yaşadığını kaydetti.
Paylaşımında duygusal ifadelere yer veren Dayı, “Bilmeden üzdüğüm, kırdığım birileri olmuşsa affola” sözleriyle helallik isterken, mesajını “Hoşça kalın dostlar” ifadeleriyle tamamladı.
3.Sayfa
Gündem
Dünya
Güney
Spor
Fehim Dayı "Bir Ömürlük Tutku Sona Erdi"
Kıbrıs Türk futbolunun deneyimli hakemlerinden Fehim Dayı, aktif hakemlik kariyerini noktaladığını duygusal bir mesajla duyurdu.
Yorumlar




