Baf’a bağlı Pomo’daki balıkçı barınağında geçen hafta şiddetli rüzgardan etkilenen iki tekne battı, bir tekne de ciddi hasara uğradı.
Şiddetli rüzgârdan zarar gören başka tekneler bulunduğunu da yazan Fileleftheros gazetesi, Pomo Belediye Başkan Yardımcısı Andreas Dionisos’un gazeteye yaptığı açıklamada tekne sahiplerinin ve yerel makamların, yıllardır yetkili makamları balıkçı barınağının yapısal sorunları hakkında bilgilendirdiğini belirtti.
Pomo’daki balıkçı barınağının 1893 yılında inşa edildiğini ve bunun en baştan yanlış şekilde yapıldığının tespit edildiğini dile getiren Dionisos, barınağın güçlü rüzgarlara karşı emirli bulunan tekneleri koruyamadığını kaydetti.
Güney'de şiddetli rüzgâr Baf’a bağlı Pomo’da teknelerin batmasına neden oldu
Baf’a bağlı Pomo’daki balıkçı barınağında geçen hafta şiddetli rüzgardan etkilenen iki tekne battı, bir tekne de ciddi hasara uğradı.
Yorumlar