Türk Bankası tarafından Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına düzenlenen Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası, yedi yıllık aranın ardından yeniden gerçekleştiriliyor.
İlk kez 2005 yılında düzenlenen ve uzun yıllar boyunca bankalar arası dayanışmaya, bankacılık sektörü çalışanları arasındaki iletişim ve dostluk bağlarının güçlenmesine katkı sağlayan turnuva, son olarak 2019 yılında oynanmış ve pandemi döneminde organizasyona ara verilmişti.
Ülkemizin en prestijli anı turnuvalarından biri olarak gösterilen Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda C Grubu’nda Ziraat Bankası – Near East Bank maçı oynandı.
Taşkınköy Halı Sahasında oynanan ve Hasip Koçyiğit’in yönettiği maçı Near East Bank 5 – 2 kazandı. İlk devresi 2 – 1 tamamlanan maçta Near East Bank’ın gollerini Arif Kaytaz Ürün, Cemal Muratağalar, Ali Muhammedov 2 ve Burak Güleli attı. Ziraat Bankası’nın golleri ise İbrahim Doğaç Özokçu ile Gürcan Çağlar’dan geldi.
Ülkemizin en prestijli anı turnuvalarından biri olarak gösterilen Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası heyecan devam ederken, C Grubu’nda Asbank – İş Bankası maçı oynandı.
Taşkınköy Halı Sahasında oynanan ve Hasip Koçyiğit’in yönettiği maçı İş Bankası zorlanmadan 3 – 0 kazandı. İş Bankası’nın gollerini Osman Abdulaziz 2 ve Cemal Sarı attı.

Ocak Doludizgin (1-3)
Ocak Doludizgin (1-3)
İçeriği Görüntüle