Aksa Süper Ligde Mesarya konuk ettiği Yenicami’yi 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Mesarya’yı galibiyete taşıyan gollerini Chısom(2), Ahmet Kuşaf attı. Yenicami’de 1.dakikada Mıracle, 19.dakikada Asrın Kırmızı kart gördü.
Yer: Paşaköy Hasan Onalt Stadı
Hakemler: İsmail Ercen, Yusuf Bakar, Emirhan Yılmaz
Mesarya: Mehmet, Emirhan(85’Okan)Doğan(76’Furkan)Uzor, Chısom, Cemal, Diallo(85’Eren)Salahi(55’Mustafa)Abdullah, Çağlar(76’A.Kuşaf)Yusuf
Yenicami: İdris, İrfan, Derviş(58’İbrahim)Asrın, Muhammet(22’Mert)Celal (58’Karan)Hüseyin, Musa, Mıracle, Kadir, Elvis(76’Baran)
Goller: 45-65’Chısom, 83’Ahmet Kuşaf(Mesarya)
Kırmızı Kart: 1’Mıracle, 19’Asrın(Yenicami)
Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı ancak her iki takımda gol atamaya Muaffak olamadı ancak ilk yarının bitimine saniyeler kala Mesarya’dan Chısom attığı golle skoru 1-0 yaptı ve devre bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında Mesarya takımı etkili başladı ve 65.dakikada Chısom yine sahne aldı ve attığı golle skoru 2-0 yaptı. Maçın 83.dakikasında gelişen bir başka Mesarya atağında oyuna ikinci yarı giren Ahmet Kuşaf attığı golle skoru 3-0 yaptı ve mücadele bu skorla sona erdi.




