AKSA Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takım Gönyeli ve K.Kaymaklı, Gönyeli Stadı’nda karlı karşıya geldi. Küçük Kaymaklı öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve Gönyeli ile 1-1 berabere kaldı. Gönyeli’nin golünü Zumah, K.Kaymaklı’nın golünü ise Arda Sözcü attı.

Stat: Gönyeli Stadı
Hakemler: Evren Karademir, Yalçın Kabacıklı, Furkan Türk
Gönyeli: Ege Keleşzade, Ulaş Candan, Jamiu Bamidele Arowolo, Bayram Anday, Mustafa Hacı, Arseven Dağer, Kane Daman, Mikail Sivri, Hasan Sedatgil, Ahmet Eser Aksoy, Necati Genç
Küçük Kaymaklı: İdris Yekli, Bahadır Göçben, Arda Sözcü, Deran Çöllo, Arda Kortay, Quentin Ghislain Debouto, Pape Cheikhou Marega, Arcan Erçelik, Kadir Çetinkaya, Boran Cevat Esenler, Emre Nazik
Goller: 71’ Richard Zumah (Gönyeli) 30’ Arda Sözcü (Küçük Kaymaklı)Kırmızı Kart: 38’ Bayram Anday (Gönyeli)

Yüzü Gülen Kaplıca(2-1)
Yüzü Gülen Kaplıca(2-1)
İçeriği Görüntüle

Mücadele büyük bir çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmada ilk gol Küçük Kaymaklı’dan geldi. 30. dakikada Arda Sözcü’nün golüyle yeşil-siyahlılar 1-0 öne geçti. 38’de Bayram Anday gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı ve devre 1-0 tamamlandı.
Eksik kalan Gönyeli, ikinci yarıda risk alarak gol bulmaya çalıştı ve 71. dakikada Richard Zumah’ın golüyle skora denge getirdi. Kalan bölümde her iki takım da galibiyet için hamleler yapsa da sonuç değişmedi.
Maç sonunda iki takım da sahadan 1-1’lik skorla ayrılırken, karşılaşma öncesi 11’er olan puanlar 12’şer oldu.