Mahkemelerde, Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve Elektronik Arşiv Sisteminin geliştirilmesi için çalışmalar devam ediyor
Mahkemelerde, Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve Elektronik Arşiv Sisteminin geliştirilmesi için çalışmalar devam ediyor
İçeriği Görüntüle

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, belediye çalışanı Musa Mavideniz’i dün akşam meydana gelen trafik kazasında kaybettiklerini belirterek, üzüntüsünü dile getirdi.
Şenkul yayımladığı taziye mesajında, “Belediye çalışanımız, Ozanköy’ün ve kentimizin çok sevilen, kimseye zararı olmayan, saf ve iyi kalpli insanı, aynı zamanda çocukluk arkadaşımız Musa Mavideniz’i elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim” ifadesini kullandı.
Mavideniz’e rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileyen Şenkul, bu kayıp nedeniyle bugün Çarşamba Pazarı’nda yapılacak bayram tebriğine katılamayacağını belirtti.