Hristodulidis SAFE Tüzüğü ile Baf ve Mari’deki hava ve deniz üslerini geliştireceklerini açıkladı Hristodulidis SAFE Tüzüğü ile Baf ve Mari’deki hava ve deniz üslerini geliştireceklerini açıkladı

Güney Kıbrıs’taki Narkotik Şubenin bu yıl içerisinde şimdiye kadar ele geçirdiği uyuşturucu miktarının "rekor nitelikte olduğu" belirtildi.   
Fileleftheros gazetesi, 2024 yılı boyunca ele geçirilen hintkeneviri miktarının yaklaşık 600 kilo olduğunu, bu yıl ise şimdiye kadar 400 kiloyu aşkın bir miktarın ele geçirildiğini yazdı.
Habere göre, Adalet ve Kamu Düzeni Bakanı Marios Hartsiotis, Limasol Narkotik Şubeye gerçekleştirdiği ziyaret çerçevesinde yaptığı açıklamada şu ana kadar geçen yılın üçte ikisine denk gelen uyuşturucu miktarının tespit edildiğini belirtti ve uyuşturucu tespiti açısından  bu yılı, “rekor bir yıl” olarak nitelendirdi.